ledig tjänst 2018-04-15T15:01:04+00:00

KAN DU KODA SOM DA VINCI?

Vill du jobba på ett produktbolag i en kreativ och positiv arbetsmiljö? Då är vi en bra match.

S2 söker en systemutvecklare som gärna är systemvetare, datavetare eller civilingenjör. Du bemästrar både att lösa logiska problem och att hantera dialog med kund.

Vi behöver dig som är en fena på webbutveckling och relationsdatabaser. Om du dessutom är bekant med realtidsmiljöer såsom SignalR eller NodeJS, eventdrivna ramverk såsom Workflow Foundation, eller interagerat med IP-telefoni så är det ett klart plus. Vi arbetar i huvudsak i Microsoftmiljö.

Hos oss får du att arbeta tillsammans med kunderna för att skapa deras perfekta säljmiljö. Du får en tydlig roll med alla möjligheter att vara med och sätta din prägel på vår produkt och kultur. Du kommer befinna dig i kärnan av ett professionellt och rutinerat gäng kollegor på ett företag där vi ställer upp för varandra och har roligt på jobbet.

S2 levererar säljsystem till kunder som Avanza, försäkringsbolaget If och kaffeleverantören Selecta. Vi har funnits sedan 1999 och vårt fokus är en välrenommerad produkt med samma namn som företaget och som vi är mycket stolta över. Vi sitter i vackra lokaler precis bredvid Domkyrkan i Uppsala.

Vill du veta mer? Ring vår VD Morgan Sandberg, 070 – 36 26 900, så får du höra allt om ditt nya jobb. Eller sänd helt enkelt din ansökan – CV och personligt brev – till morgan.sandberg@s2.se!

PS Vi har gott kaffe också!