Dela

Erfaren internationell ledare till S2

Urban Gavelin är ny i rollen som försäljningschef på S2. Med mer än 25 års bakgrund från globala företag har Urban erfarenheter som är värdefulla för utvecklingen av S2.

– Jag är otroligt glad att vara på plats här på S2. Jag känner till Morgan och hans team sedan några år tillbaka, det är ett härligt gäng med en positiv energi. Företaget genomsyras av en can-do-attityd som är en förebild inom sin bransch, berättar Urban.

Viktiga uppgifter för Urban blir att utveckla säljet och S2s rådgivande roll mot sina kunder.

– Mitt uppdrag är operativt och handlar om att inspirera S2s duktiga säljare till att hela tiden ha fokus framåt.
Ett av mina mantran är: Vad är nästa steg? Att utveckla människor är min drivkraft och där behöver vi ge människor utrymme att utvecklas. Samma sak är det i kundrelationer, där S2 redan idag arbetar rådgivande, jag hoppas kunna ta det arbetet till nästa nivå.

En av Urbans tydligaste bilder av S2 är styrkan i teamet.

– Det är god kamratskap här, alla vet sin uppgift. På S2 är det ett välbalanserat team med många olika personligheter och talanger. Det är en styrka där olikheter möts med ömsesidigt förtroende för alla. Min roll handlar om att hjälpa S2 hitta fler kunder. Precis som Sven Hagströmer säger så är försäljning det viktigaste för alla bolag som omsätter mindre än 100 miljoner. För bolag som omsätter mer än 100 miljoner så är fortfarande försäljning det viktigaste. Ser vi till Sveriges stora exportsuccéer har vi ofta haft för stort fokus på ingenjörers betydelse och glömt bort bidraget från sälj- och marknadsföring till vårt lands företagsframgångar, säger Urban Gavelin avslutningsvis.

Urban Gavelins uppdrag som försäljningschef på S2 är på deltid. Vid sidan av driver han dessutom företaget Powersales Communication.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!