Dela

Förändringsarbete på den legala spelplanen – Mattias Lindberg på Kontaktadagen

Den legala spelplanen för aktörer inom försäljning och kundservice via telefon och digitala kanaler har genomgått stora förändringar de senaste åren och ytterligare förändringar är att vänta.

En av talarna på Kontaktadagen 23 maj är Mattias Lindberg från Affärsadvokaterna som kommer ta oss igenom den nya lagstiftningen och prata om vikten att jobba aktivt med legala frågor för att hålla jämna steg med konkurrenterna, den digitala utvecklingen och konsumenternas förtroende.Det har hänt mycket på den legala spelplanen under det senast åren. Att arbeta proaktivt och seriöst med såväl Kontaktas etiska regler som relevant lagstiftning är en förutsättning för att behålla både uppdragsgivares och kunders förtroende.

Det har nu snart gått ett år sedan Dataskyddsförordningen trädde i kraft. Sedan kom de nya bestämmelserna kring skriftliga anbud vid försäljning över telefon som ställer krav på förändrade rutiner och processer. Men vad har hänt sen dess? Vad kom dataskydds- och integritetsarbetet faktiskt att handla om?

Det som kommer härnäst är e-Privacyförordningen som är den nya EU-regleringen av kommunikation i digitala kanaler. För att möta den förordningen behöver du förbereda dig redan nu.

Det börjar bli av allt större betydelse att ha goda kunskaper om vad bestämmelserna innebär och vilken betydelse dessa har för utvecklingen inom IT och digitalisering. Vi går i korthet igenom de nya regleringarna, utmaningar med AI och automatiserad försäljning och praktiskt integritetsarbete.

Välkommen till en dag med fokus på framtidens kundmöten.
S2 är stolt huvudsponsor och vi vill gärna dela dina erfarenheter i vår affärslounge.

Säkra din biljett nu direkt på www.kontaktdagen.se Som huvudsponsor kan vi spara 1.000 kr åt dig. Ange rabattkoden “S2 rabatt” när du köper biljett. Ställ dina frågor till Evelina Klopsch evelina.klopsch@s2.se, 0766-03 92 88.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!