Med AI finns det inga gränser för hur intelligent ett säljteam kan bli.

Därför startar vi nu S2 Forum för intelligenta säljteam. Om du är VD, försäljningschef eller säljledare, säkra din plats idag. Vi lovar att det kommer vara ett smart drag.

Registrera dig

Har du en ledande position inom försäljning? Gör ett smart drag och gå med idag.

När fysiska säljmöten blir mer sällsynta får samtalet en större betydelse.

Redan idag sker säljmöten över Teams, Zoom och andra digitala mötesverktyg. Detta kommer inte minska, snarare kommer fler företag att flytta in sina säljteam och satsa på innesälj. Det gör själva säljsamtalet till en större framgångsfaktor. S2:s säljstödsystem har en inbyggd AI-motor som hela tiden lär sig hur varje samtal kan optimeras. På bara några minuter kan du få en detaljerad analys av ett samtal, och vi utvecklar löpande systemet för att varje säljteam ska kunna göra fler lönsamma avslut.

Pandemin har tvingat oss att agera snabbt

Vi vill skapa ett forum med ett tydligt syfte; att stärka säljteam med hjälp av ny teknik som AI. Det står för Artificiell Intelligens, men alla vet att det inte finns något konstgjort med framgångsrik försäljning. För oss handlar det om Augmented Intelligence, en teknik som förstärker säljorganisationens sätt att jobba. Därav namnet S2 FORUM FÖR INTELLIGENTA SÄLJTEAM. Säkra din plats idag.

Vi gillar intelligenta samtal mellan intressanta personer.

Förutom smarta säljverktyg vill vi ge dig massor av inspiration. Vi kommer bland annat under hösten att bjuda in dig till olika webinars och intressanta samtal. Redan nu kan vi rekommendera några podcasts som är värda att lyssna på.

Gradvall + Magnus

Podcast med journalisten Jan Gradvall och futurologen Magnus Lindkvist, som ”med optimism och upptäckarlust som drivkrafter vänder på kreativitetens, skapandets och innovationens alla stenar för att ta reda på vad som grundlade allt från pianokonserter och dataspel till multinationella företag och nobelprisvinnande upptäckter.”

Värvet

Prisbelönt svensk pod, skapad av Kristoffer Triumf där han har timslånga intressanta samtal med några av Sveriges mest kända profiler.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!