Dela

Mitt namn är Morgan, inte Eric

Grunden för framgång – respekt

Sedan flera år är jag månadsgivare i en väletablerad miljöorganisation. Jag diggar modet hos aktivisterna inom organisationen, deras insatser och den betydelse de här människorna har för dina och mina barns framtid. Organisationen är helt finansierad av privata gåvor.

Jag fick nyss ett mail från dem med rubriken: “Eric, du avgör!”, och så är det givetvis med en hundraprocentigt medlemsfinansierad verksamhet.

I alla köp- och säljsituationer skapas grunden för framgång genom respektfull behandling och viljan att förstå och lära känna varandra. Det här gäller oavsett vad affären handlar om. Slarvas det raseras snabbt förtroendet.

Trots dessa självklarheter ser jag ofta att det brister längre ner i värdekedjan men att kompetensen och ansvaret ökar med ökat värde. Mitt jobb är att hjälpa andra att excellera genom att skapa förståelse och mer kunskap genom hela värdekedjan. När kvalitén säkras hela vägen, ökar det totala levererade värdet.

Förresten – mitt tilltalsnamn är Morgan, inte Eric

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!