Dela

Otålig systemutvecklare optimerar S2s kod

Christofer Blomstedt har snart arbetat i ett år på S2 och han gör stora avtryck. Redan första arbetsveckan gjorde han sin första interna leverans.

– Jag har svårt att sitta still och ville bidra direkt så det var självklart att ta tag i det som behövde göras. Jag har mer än
6 års erfarenhet av att jobba med utveckling av digitala plattformar så det är en intressant utmaning att få arbeta med att ta S2 till nästa nivå, berättar Christofer.

Han berättar att han trivs med enkelheten att arbeta på S2.

– Vi har en lugn och rofylld arbetsplats i väldigt fina lokaler. Det är en kul grupp med bra sammanhållning och vi hittar ofta på gemensamma aktiviteter tillsammans. Själv har jag blivit fångad av cykling och gjorde min första Vätternrunda i somras. Kanske får jag med mig några kollegor nästa år.

Ett viktigt område som Christofer leder är att förändra S2s utvecklingsmiljö för att göra samverkan mellan utvecklare och förvaltningsteam sömlöst.

– Där arbetar jag just nu med att skapa en miljö för kontinuerliga releaser som gör att vi snabbare kan få ut nya funktioner till S2s kunder. En av mina styrkor som programmerare är att jag är väldigt bred och kan både de äldre och de allra nyaste teknikerna. Det gör att jag är bra på att optimera kod och att hitta sätt att göra S2s plattform än mer effektiv.

Det största ansvaret som har lagts på Christofer handlar om att nyutveckla S2-modulen för kundservice så att den möter kundernas framtida behov.

– Vi integrerar all form av kommunikation i samma flöde, allt från mejl, telefoni och webbchattar till sms och Messenger. Nu blir det möjligt att röra sig fritt mellan de olika kommunikationsformerna. Vi är redan i sluttester så snart kan vi börja provtrycka på allvar. Det ser jag fram emot, avslutar Christofer.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!