Dela

På S2 arbetar Liv med att skapa Sveriges bästa kundupplevelse

När S2 sökte en ny medarbetare i våras hittade de en helt annan typ av profil än den som var tilltänkt, men som ändå inte gick att förbise.
Det var då S2 och Liv Arif fann varandra. 1:a september började Liv på S2 i en dynamisk roll som ännu inte funnit sin titel

– Det som är så spännande är att min roll på S2 växer fram. Jag kommer in som en frisk fläkt, med andra ögon och en mångårig erfarenhet från kundservice och sälj på Transcom och Tele2. Mina erfarenheter från att arbeta med kundupplevelser och kundpsykologi tror jag att S2 kommer att ha stor nytta av. Fler behöver förstå betydelsen av emotionell intelligens och att vara autentisk i mötet med kunder. Det svåra är inte att förstå kundservice som koncept utan att verkligen på djupet förstå kunder, berättar Liv.

Liv kommer från en entreprenörsfamilj och läser vid sidan av arbetet även Medie- och kommunikationsvetenskap vid Uppsala universitet. På fritiden är hon dessutom engagerad i flera projekt kopplade till entreprenörskap.
– Det spännande med S2 är att det nästan känns som att börja på en start-up där allt fortfarande är under utveckling. S2 är modiga och ser styrkan i allas våra olikheter. Jag var inte den som de sökte, men ändå behövde. De vågade satsa på mig som inte har en färdig examen än, så klart att jag då ville satsa på S2 också. Fler företag borde våga mer när de rekryterar.


Redan under sin första månad har Liv hunnit med att sätta ett rejält avtryck.
Inte minst vad gäller arbetet med att utveckla kundupplevelsen.

-Det känns som en fantastiskt kul utmaning att få arbeta med att skapa Sveriges bästa användarupplevelse tillsammans med S2.
I våra supportsamtal kommer vi arbeta mer proaktivt så att vi hela tiden frågar kunder vad vi kan göra bättre. Samtidigt arbetar jag med att lära känna S2:s kunder och vilka utmaningar de står inför. Då jag är säljare i grunden ligger det i min natur att fånga upp utvecklingsmöjligheter i de problem som uppstår för en kund. Det är naturligt för mig då jag älskar problemlösning och har ett genuint intresse av att lyssna på andra människor och att ta in vad folk faktiskt säger.


Livs positiva energi och driv smittar lätt av sig på andra. Sin egen inspiration hämtar hon från andra i sin omgivning.

– Jag inspireras av andra som är passionerade. Oavsett om det är någon som klipper gräset, jobbar i butik eller arbetar på S2. Alla som jobbar hårt och ständigt ger det lilla extra i tysthet tycker jag förtjänar beundran.
Jag är en doer och inspireras av andra doers som får saker att hända. Jag tycker också att det är viktigt att låta andra ta plats. Det du ger andra är det du får tillbaka. Här på S2 låter vi andra ta plats, det värdesätter jag mycket, säger Liv Arif avslutningsvis.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!