Dela

Så skapades en av Europas bästa arbetsplatser – Karl Nizhad på Kontaktadagen

Key Solutions startade år 2008 med visionen om att skapa en arbetsplats där alla, oavsett bakgrund eller erfarenhet, kan uppnå sin fulla potential. Idag, 11 år senare, har bolaget blivit utsett till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad och är en av de största aktörerna inom direktförsäljning.

Men vägen dit har kantats att hårt arbete och dedikation för att skapa en arbetsplats som människor kan längta till istället för att längta ifrån. Hur bidrar medarbetarglädje till lönsamhet? Vilka är de gemensamma nämnarna för medarbetarglädje? Och hur kan andra företag dra lärdom av den resa Key Solutions gjort?

På Kontaktadagen 23 maj kommer vi få bl.a. höra Karl Nizhad, försäljningsdirektör på Key Solutions som är en av talarna att berätta om hur de i en bransch som präglas av hårda värden och resultat lyckats skapa en arbetsplats som år efter år får utmärkelser för sin kultur. Karl har över 15 års erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling och har lång erfarenhet av rådgivning inom såväl organisationsutveckling som tillväxtstrategier.

Välkommen till en dag med fokus på framtidens kundmöten.
S2 är stolt huvudsponsor och vi vill gärna dela dina erfarenheter i vår affärslounge.

Säkra din biljett nu direkt på www.kontaktdagen.se Som huvudsponsor kan vi spara 1.000 kr åt dig. Ange rabattkoden “S2 rabatt” när du köper biljett. Ställ dina frågor till Evelina Klopsch evelina.klopsch@s2.se, 0766-03 92 88.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Välj om du vill fylla i formuläret eller ringa oss på 018 – 12 96 00

Boka en demo