Dela

Skapa mer engagemang hos dina medarbetare – Peppe Ekmark på Kontaktadagen

“Att måla en tavla är ett arbete, att sälja den är konst. Att skapa en framgångsrik säljorganisation är ett mästerverk.” Så säger Peppe Ekmark, toppsäljare, författare, föreläsare och stor inspiratör!

Peppe Ekmark är en av talarna på Konktadagen 23 maj på Münchenbryggeriet och kommer prata om hur kan du skapa mer engagemang hos dina medarbetare så att ni skapar ett resultat ni inte trodde var möjligt.
Enligt Gallup är inte medarbetarna engagerade i sina arbeten. Den här föreläsningen kommer ge förståelse varför det är så idag. Ni kommer dessutom få konkreta verktyg som gör att ni ganska lätt kommer att kunna öka engagemanget på era arbetsplatser, ett engagemang som kommer skapa resultat ni inte trodde var möjligt. Ni kommer få insikter om hur vi människor fungerar och få inspirerande historier kring ämnet.

Välkommen till en dag med fokus på framtidens kundmöten.
S2 är stolt huvudsponsor och vi vill gärna dela dina erfarenheter i vår affärslounge.

Säkra din biljett nu direkt på www.kontaktdagen.se Som huvudsponsor kan vi spara 1.000 kr åt dig. Ange rabattkoden “S2 rabatt” när du köper biljett. Ställ dina frågor till Evelina Klopsch evelina.klopsch@s2.se, 0766-03 92 88.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!