Dela

VD:s reflektioner över ett händelserikt 2018

Vad roligt att du stannar upp och läser. Jag tog mig en stund och reflekterade över 2018 och allt vi gjort längs vägen. Något vi på S2 känner oss extra stolta över är vårt huvudsponsorskap till Kontaktadagen. Det är en jätteviktig mötesplats för företag att dela erfarenheter och skaffa insikter om det framtida kundmötet. Sätten att kommunicera ökar och kundernas köpbeteende blir allt mer värdestyrt. Sammantaget öppnas nya möjligheter att möta kunder och marknad. Är det något vi gillar så är det att prata utveckling av dialogen mellan ett företag och deras kunder.

Som partner till The Sales Conference guidar vi ledare in i framtiden för sälj och marknadsföring. På S2 är vi genuint nyfikna på omvärlden och vi har ett stort engagemang grundat i vetenskapliga studier. Det är en livsstil som vi delar med våra vänner hos Prosales, de som arrangerar The Sales Conference.

Under året infördes den nya europeiska dataskyddsförordningen GDPR till skydd för Europas konsumenter. Det finns starka anledningar att stärka skyddet för den personliga integriteten och det berättigar den nya förordningen. Men nya lagar kräver förändring och det har varit ganska ansträngande för företag och organisationer längs vägen. Vi på S2 har jobbat med frågan i flera år för att under 2018 rulla ut kunskap och lättanvända funktioner som hjälper våra kunder att möta kraven under GDPR.

I S2-teamet jobbar vi stenhårt för våra kunder genom att fortsätta ladda vårt värdeerbjudande. Vi delar frikostigt med oss av vår kunskap och vi har även berikat S2-plattformen med både realtidstjänster och en rad nya smarta funktioner. Även teamet har berikats under året och senaste tillskottet är systemutvecklaren Christofer Blomstedt. Han kom på plats så sent som för en månad sedan men är redan uppe och flyger. Så jobbar proffsen.

Nu känner jag att vi har vårt dream team på plats och nu tänker vi trampa plattan i mattan 2019. Min förhoppning är att även du vill utvecklas med oss på vår fantastiska resa.

Jag och Team S2 önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Väl mött 2019.

Morgan Sandberg
VD på S2

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!