Dela

S2 söker fler medarbetare

S2 söker en Backend- eller Fullstackutvecklare

S2 levererar en webb-baserad CRM-tjänst. Våra kunder är primärt innesäljavdelningar och contact centers som arbetar med försäljning, möten och kundservice. Vi har kunder i olika storlekar och branscher, några av våra mest kända kunder är If skadeförsäkring, Avanza Pension och Rejmes Bil.

På S2 delar vi idag vår tid mellan produktutveckling, konsultuppdrag och uppstartsprojekt för nya kunder. Nu söker vi en backend- eller fullstackutvecklare som kan fokusera på nyutveckling och underhåll av vår produkt. Du är snabb och effektiv i ditt arbete och bidrar med kunnande, erfarenheter och idéer. Just nu planerar vi för ett antal spännande teknikprojekt som t.ex. Single sign-on, digitala mötesrum och uppdaterade gränssnitt för våra sälj- och kundservicetjänster.

Vi arbetar med Visual Studio .NET/C#, Typescript/Angular, SignalR, RabbitMQ, Docker, Jenkins, Octopus och Swagger.

Läs mer och sök tjänsten på CaptoHR

S2 är ett välskött och lönsamt bolag med många års erfarenhet. Vi är ett professionellt team och just nu rekryterar vi skickliga tekniker och försäljare. Vi har kontor i centrala Uppsala.

S2 utvecklar och levererar en molntjänst för att driva försäljning, möten och kundservice. Vi är specialister på verksamheter som har tät kontakt med sina kunder.

Hos oss får du möjlighet att jobba långsiktigt med utveckling av en egen produkt. Du blir del av ett team med skarpa och erfarna kollegor.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!