Dela

“Jag tycker det är smart att man kan ha telefonin i S2 och vi kan få ändringar gjorda, helt enkelt ett skalbart verktyg för oss”

Anders Eideberg, Operativ och logistikansvarig på Fortis.

Ni använder ju S2  i er verksamhet. Vad tillför det största nyttan, som du ser det

– Det är en bra fråga, men det är också lite svår, vi är ett outsourcingföretag. Allt vi gör är baserat på S2-systemet, särskilt säljarna som arbetar i S2. Det är deras främsta verktyg. Utan S2 skulle vi inte klara oss. 

Anders förklarar hur styrkan i S2 ligger i flexibiliteten med nya varianter och tjänster som bygger vidare det befintliga verktyget säljarna arbetar i.

-Vi har valt S2 från start, för fem år sedan och vi tycker att det fungerar bra för oss att arbeta med. Möjligheten som vi har haft, att utveckla S2 under åren uppskattar vi. S2 har hjälpt oss att plocka fram nya lösningar, nya varianter och nya tjänster. Hela vår verksamhet bygger på att S2 fungerar och det är bra och smidigt.

En uppskattad tjänst som S2 erbjuder är Geo-optimeringen som Fortis flitigt använder i sin verksamhet.

-Geo-optimeringen är suverän. Den hjälper oss på ett smidigt och smart sätt att schemalägga bokningarna för att minimera körtider.  Vi kan ställa in max körtid mellan bokningarna för att det ska passa in så bra som möjligt.  Sedan har vi “Geo-optimering mot nummer”, där taggar vi upp telefonnummer mot vissa orter. Då ringer det alltid ut från ett lokalt nummer till kunden.

Smart smidigt och flexibelt

-Jag tycker det är smart att man kan ha telefonin i S2. Vi har tidigare ringt från en extern IP-telefoni men vi insåg sedan att det inte behövdes, man kan ju ringa genom S2 Voice. Det blev ett smidigt verktyg att arbeta i. Att det är skalbart är viktigt för oss, flexibiliteten hos S2 gör att vi kan få justeringar genomförda. Det är inte omöjligt och ni är bara ett samtal bort.

Prata lösningar med S2 

-Pär hos er är guldvärd att ha att göra med. Det är en stor faktor till att vi har S2, att det finns en direktkontakt med systemutvecklarna och att möjligheten att föra dialog med er. Superviktigt för oss. 

Anders avslutar 

-Vi har inga tankar på att inte köra med S2 i framtiden. Det är en resa tillsammans, det är nya grejer som vi får utveckla hela tiden. Vi växer ju så det knakar, vi får in fler kunder och blir större och större.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra,  +46 (0)18 – 12 96 00.

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!