Dela

S2 i partnerskap med Sellda för mer framgångsrika fastighetsmäklare

Sellda grundades av Hannes Bernhardsson i början på 2019.
Han kom då från tio års framgångsrikt arbete som säljare i callcentermiljö. Kunskaperna inom sälj ville han dela med sig till fler och såg möjligheter i en bransch där försäljning är extra viktigt.

-Vi arbetar uteslutande med mäklarbranschen. När du är fastighetsmäklare så går du en utbildning på två-tre år och sedan kommer du ut på en marknad som är svårare än du tänkt dig. Vår ambition är att göra det enklare att mäkla, berättar Hannes.

Sellda har lyckats väl och hjälper idag löpande fjorton mäklarkedjor.
-2019 arbetade vi med 400 mäklare och idag arbetar vi över 2 000 mäklare, men målet är att hjälpa alla mäklare i Sverige. Varför har då dessa 14 mäklarkedjor valt oss? Allt handlar om att våra utbildningar och vårt koncept ger resultat i fler genomförda möten och signerade försäljningsuppdrag.

Ett område där Hannes tidigt såg att han kunde bidra var bearbetning av nya kontakter, så kallade kalla samtal.
-En del stor del av mäklarnas försäljning går ut på att få upp sin aktivitet.
Jag träffade ett mäklarkontor i södra Sverige för att ringa kallt. Mäklare sökte då upp nummer på hitta.se och slog numret på sin telefon. Eftersom jag själv kommer från callcentervärlden så visste jag att det finns ett bättre sätt. Med en dialer skulle mäklare kunna arbeta mycket mer effektivt och framgångsrikt. Därför sökte jag efter den bästa och mest flexibla leverantören i branschen som kunde leva upp till mina krav.

Hannes sökande efter en smart dialer ledde till att han i mars 2019 fick kontakt med S2.
-När jag kom till S2 var Sellda ännu ett relativt nystartat bolag. Visst hade jag en del kunder, men framförallt hade jag en vision. Erik Åhman och gänget på S2 hade lätt kunnat stänga dörren, men istället tog de mig på allvar, trodde på min vision och vi etablerade ett samarbete.

Varför valde ni S2 som dialer?
-Efter mina tio år inom callcenters har jag stor erfarenhet av vad som krävs av en bra dialer. När jag hade provat S2-systemet, mött människorna och presenterats för tänket bakom, förstod jag att S2 är en bra leverantör. Systemet i sig är väldigt smidigt och användbart. Det fungerar snabbt och enkelt för mäklarna, exempelvis är S2 integrerat med både mäklarbranschens system och med mäklarnas kalendrar.

Idag erbjuder Sellda vid sidan av säljutbildningar även S2 som ringsystem för just mäklarbranschen.


-Vi är väldigt glada över samarbetet med Sellda och de positiva resultat som mäklarkedjorna uppvisar, säger Erik Åhman på S2.

-Faktiskt har vi en hel del kunder som enbart kör dialern. För mäklare är S2 perfekt för att ringa kallt. För närvarande har vi åtta mäklarkedjor som är aktiva i S2. Det är superlätt för mäklarna att börja arbeta i och det är otroligt tacksamt att inträdesbarriären är så låg. Jag tror på att ta fram det bästa ur människor, bara de får rätt verktyg så kan många långt mer än de tror. Tillsammans med S2 ser jag fram emot att få hjälpa alla fastighetsmäklare i Sverige att göra det enklare att mäkla, säger
Hannes Bernhardsson, grundare och VD på Sellda avslutningsvis.

Roligt att du vill veta mer. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vill du hellre ringa går det lika bra, 018 – 12 96 00.

Boka en demo

Härligt att du verkar intresserad!
Vi bjuder gärna på fler insikter om du ger oss förtroendet.

Boka en demo och se hur S2 kan hjälpa just ditt företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!